ორი ბედი / Uttaran
+13
Kusum
RaJi
Gopi
aracely2
RagVir
ana
Angad
a m a n d a
SaLekh
nino
La patrona
AlekSHi
Anmol
17 posters
მ რ ა ვ ა ლ ფ ე რ ო ვ ნ ე ბ ა :: საქართველოში გასული სერიალები :: გასული ინდური სერიალები :: ორი ბედი
Page 19 of 19
Page 19 of 19 • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Re: ორი ბედი / Uttaran
vishnu ukve xvdeba ragaceebs. iuvrajis kabinetshi muktas surati naxa da mixvda rom iuvans ragac kargi araaqvs chafiqrebuliPakhi wrote:neta vishnum da muktam gaigon simartle am iuvrajze da wamovidnen samsaxuridan
AlekSHi- Posts : 5882
ambika ra gaidzvera gogoa akashic moipara mezizgeba
ana- moderator
tapu muktas saertod ver ugebs magi ra dedaaaaaa
ana- moderator
vaime nervebi momeshala mokled metis saketildgeod mxolod miti ekadishi da muku zrunaver danarcheneb ki mxolod amshvidebdnen dawynardi dawynardio da im gveladzua gogom ambikam akashic daashina mag virtxa
ana- moderator
imedia muktasac daajerebs torem muku ise endoba rom ar viciAlekSHi wrote:vishnu ukve xvdeba ragaceebs. iuvrajis kabinetshi muktas surati naxa da mixvda rom iuvans ragac kargi araaqvs chafiqrebuliPakhi wrote:neta vishnum da muktam gaigon simartle am iuvrajze da wamovidnen samsaxuridan
ana- moderator
ambika ver xvdeba rom tavisi qcevebt yvelas aubedurebs ra satanaa sangrati ki suleli rad unda mag gveladzua
ana- moderator
vai vai ambika ukve yvela zgvars gadavida magi ras ambobs rom mis gamo akashma miti unda miatovos?nuras ukacravad vis ra jandabashi jirdeba mag tiliani gogo
ana- moderator
xo yvela raginis ki ar gavs tavisi disshvili rom sakutar shvilze metad sheiyvaros mdzuls rahumendraSaLekh wrote:muktam martali uxra metishvilivitaa magram shvili ararisoana-qurtubadze wrote:საწყალი დამინი შემეცოდა ამ რათჰორის სულელური ჩვენების გამო ყველაფერი გაფუჭდა ამბობს მეთი ჩემი შვილიაო და რაღაც არ ეტყობა
ana- moderator
xo ra im samsaxurshi isini cudis mets verafers ver moagvarebennnnnnnnnPakhi wrote:neta vishnum da muktam gaigon simartle am iuvrajze da wamovidnen samsaxuridan
ana- moderator
vishnum suratebi naxa imedia yvelafers gaiebs
ana- moderator
akashi sawyali mitistvis ramdens shromobs
ana- moderator
ambika akashs ashantajebs metis gaeyare da cixidan gamoviyvanoana-qurtubadze wrote:vaime nervebi momeshala mokled metis saketildgeod mxolod miti ekadishi da muku zrunaver danarcheneb ki mxolod amshvidebdnen dawynardi dawynardio da im gveladzua gogom ambikam akashic daashina mag virtxa
Pakhi- Posts : 413
rogorc iqna yvelaferi gajgavnda rom ambika cocxalia da tavi ardauwvavs
Kusum- Posts : 499
akashs dges zedmeti mouvida kinagam televizorshi shevxti da akashi vceme
ras erchoda dges vishnus bordelshi rom cema debili akashi
vishnus kajris gadarchena undoda akashma ki vishnu cema degenerati
ras erchoda dges vishnus bordelshi rom cema debili akashi
vishnus kajris gadarchena undoda akashma ki vishnu cema degenerati
Kusum- Posts : 499
es meti radebili gogo yovila vaime
pakistanshi moxvda da imis magivrad rom im ojaxs madloba gadauxados rom sheifares es debili meti sindurs iketebs shublze unda albat policiam es ojaxi rom amoxocos
pakistanshi moxvda da imis magivrad rom im ojaxs madloba gadauxados rom sheifares es debili meti sindurs iketebs shublze unda albat policiam es ojaxi rom amoxocos
nino- Posts : 563
im biwma meti policiisgan ramdenjer gadaarchina magan ipova kide saxshi miiyvana da es shteri gogo sindurs iketebsshublze
neta es sinduri sheamchnios policielma da meti moklas girsi iqneba
neta es sinduri sheamchnios policielma da meti moklas girsi iqneba
nino- Posts : 563
Page 19 of 19 • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
მ რ ა ვ ა ლ ფ ე რ ო ვ ნ ე ბ ა :: საქართველოში გასული სერიალები :: გასული ინდური სერიალები :: ორი ბედი
Page 19 of 19