Balika Vadhu /პატარძალი
+13
nino
Sreejita-Ajay
Pankhuri aisha
Pakhi
aracely2
Admin
SaLekh
La patrona
ana
RagVir
Anmol
a m a n d a
Angad
17 posters
მ რ ა ვ ა ლ ფ ე რ ო ვ ნ ე ბ ა :: საქართველოში გასული სერიალები :: გასული ინდური სერიალები :: პატარძალი
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Balika Vadhu /პატარძალი
Uyure erti jagdishas ramdens bedavs anzndi raarutxra
RaJi- Posts : 91
tvqa anandim yvelaferi yvelas tvalwin tqva jagdisham mumbaishi rac gaaketa da ra tyuilebc ilaparakaRaJi wrote:Anandis adgilas yvelafers vityodi mumbaishi rac jagdisham gaaketa
Sreejita-Ajay- Posts : 409
bebiam mainc apatia jagdishas da magis adgilas anandi rom yofiliyo saxlidan gaagdebdaSreejita-Ajay wrote:tvqa anandim yvelaferi yvelas tvalwin tqva jagdisham mumbaishi rac gaaketa da ra tyuilebc ilaparakaRaJi wrote:Anandis adgilas yvelafers vityodi mumbaishi rac jagdisham gaaketa
Kusum- Posts : 499
mec vervitan jagdishas mezizgeba dzalian autaneli da sazizgari gaxdaRaJi wrote:Sazizgari biwi
Kusum- Posts : 499
Degeneratma jagdisham gauri colad moiyvana
Gopi- Posts : 157
Gauri ra debili yofila jagdisham ase moatyua 5 weli atyuebda da mainc sheurigda
Rogor vervitan aset utavmoyvareobas
Jagdisha ase moeqca anandis da mis ojaxs da rogor sheurigdeba jagdisha mis ojaxs me arviciRaJi wrote:Anandis adgilas yvelafers vityodi mumbaishi rac jagdisham gaaketa
Gaurim amxela tyuili apatia da momavalshi jagdisha rames rom moatyuebs mere rogorga unda gaubrazdes jagdishas.
Tanac jagdishas es rom apatia jagdisha ifiqrebs rame rom movatyue araushovs 5 weli vatyuebdi da is mapatia da amasac mapatiebso
Tanac jagdishas es rom apatia jagdisha ifiqrebs rame rom movatyue araushovs 5 weli vatyuebdi da is mapatia da amasac mapatiebso
debili jagdisha
es gauri adre momwonda kargi da zrdilobiani gogo chanda magram dzalian tavxedi agmochnda ufrosi umcrosi aricis
Pakhi- Posts : 413
ukce ramdeni ragaca moatyua jagdisham gamit anandis shexvda es gaurim naxa da otaxshi rom avida gaurim kitxa sad iyavio da jagiam utxra bidziastano mixaria gauris ase rom eqcevaGopi wrote:Gaurim amxela tyuili apatia da momavalshi jagdisha rames rom moatyuebs mere rogorga unda gaubrazdes jagdishas.
gauri uaresis girsicaa
Pakhi- Posts : 413
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
მ რ ა ვ ა ლ ფ ე რ ო ვ ნ ე ბ ა :: საქართველოში გასული სერიალები :: გასული ინდური სერიალები :: პატარძალი
Page 12 of 12