ორი ბედი / Uttaran
+13
Kusum
RaJi
Gopi
aracely2
RagVir
ana
Angad
a m a n d a
SaLekh
nino
La patrona
AlekSHi
Anmol
17 posters
მ რ ა ვ ა ლ ფ ე რ ო ვ ნ ე ბ ა :: საქართველოში გასული სერიალები :: გასული ინდური სერიალები :: ორი ბედი
Page 4 of 19
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Re: ორი ბედი / Uttaran
imedia me argezizgebi exla tapasias surati rom miyeniaana-qurtubadze wrote:ტაპასია რა გველაძუა ხარ
SaLekh- Posts : 710
ეგ მაგარია იჩას როლზე ვინმე მაღალი გოგო ვე მოძებნეს?ana-qurtubadze wrote:უირი რა მაღალია მაგის ფონზე ტაპუ და იჩა ლილიპუტებლად ჩანან
SaLekh- Posts : 710
უირს დავუმოკლოთ ფეხებიSaLekh wrote:ეგ მაგარია იჩას როლზე ვინმე მაღალი გოგო ვე მოძებნეს?ana-qurtubadze wrote:უირი რა მაღალია მაგის ფონზე ტაპუ და იჩა ლილიპუტებლად ჩანან
RagVir- Posts : 1737
RagVir wrote:უირს დავუმოკლოთ ფეხებიSaLekh wrote:ეგ მაგარია იჩას როლზე ვინმე მაღალი გოგო ვე მოძებნეს?ana-qurtubadze wrote:უირი რა მაღალია მაგის ფონზე ტაპუ და იჩა ლილიპუტებლად ჩანან
magari iqneba
ana- moderator
როგორ არ მინდოდოა იჩა ვანშს რომ გაყოლოდა რა ცუდია ტაპასია მოსაკლავია ბებიამისი კი მისაყოლებელი
ana- moderator
bebiamisi romariyves tapasia odnav uketesi iqnebodaana-qurtubadze wrote:როგორ არ მინდოდოა იჩა ვანშს რომ გაყოლოდა რა ცუდია ტაპასია მოსაკლავია ბებიამისი კი მისაყოლებელი
Angad- Posts : 3103
RagLekh wrote:bebiamisi romariyves tapasia odnav uketesi iqnebodaana-qurtubadze wrote:როგორ არ მინდოდოა იჩა ვანშს რომ გაყოლოდა რა ცუდია ტაპასია მოსაკლავია ბებიამისი კი მისაყოლებელი
მართალი ხარ ბებიამისმა გააბოროტა
ana- moderator
Ox icha manqnit midis da vanshi ukan miyveba
vanshi idiotia ra tavi moikla. me jer tapasias miovklavdi
aracely2- Posts : 1582
auu radebilia icha gaidzaxis uirma mokla vanshio man momikla qmario
ai sufta debili uiri exla dzmas moklavda? aricnobdes maincRagLekh wrote:auu radebilia icha gaidzaxis uirma mokla vanshio man momikla qmario
icha debili iyo da debilad mokvdebaaracely2 wrote:ai sufta debili uiri exla dzmas moklavda? aricnobdes maincRagLekh wrote:auu radebilia icha gaidzaxis uirma mokla vanshio man momikla qmario
exla uirs daapatimreben tan iarags mokida debilma uirma xeli da magisi kvali iqnebaRagLekh wrote:icha debili iyo da debilad mokvdebaaracely2 wrote:ai sufta debili uiri exla dzmas moklavda? aricnobdes maincRagLekh wrote:auu radebilia icha gaidzaxis uirma mokla vanshio man momikla qmario
debili es uiri ras kidebda iarags xelsaracely2 wrote:exla uirs daapatimreben tan iarags mokida debilma uirma xeli da magisi kvali iqnebaRagLekh wrote:icha debili iyo da debilad mokvdebaaracely2 wrote:ai sufta debili uiri exla dzmas moklavda? aricnobdes maincRagLekh wrote:auu radebilia icha gaidzaxis uirma mokla vanshio man momikla qmario
uiris adgilas ichas tu me magas vapatiebdi ai arvici raaRagLekh wrote:debili es uiri ras kidebda iarags xelsaracely2 wrote:exla uirs daapatimreben tan iarags mokida debilma uirma xeli da magisi kvali iqnebaRagLekh wrote:icha debili iyo da debilad mokvdebaaracely2 wrote:ai sufta debili uiri exla dzmas moklavda? aricnobdes maincRagLekh wrote:auu radebilia icha gaidzaxis uirma mokla vanshio man momikla qmario
vapatiebdi kkiara vanshs gverdit ichas mivuwvendiaracely2 wrote:uiris adgilas ichas tu me magas vapatiebdi ai arvici raaRagLekh wrote:debili es uiri ras kidebda iarags xelsaracely2 wrote:exla uirs daapatimreben tan iarags mokida debilma uirma xeli da magisi kvali iqnebaRagLekh wrote:icha debili iyo da debilad mokvdebaaracely2 wrote:ai sufta debili uiri exla dzmas moklavda? aricnobdes maincRagLekh wrote:auu radebilia icha gaidzaxis uirma mokla vanshio man momikla qmario
girsi tu ariyosRagLekh wrote:vapatiebdi kkiara vanshs gverdit ichas mivuwvendiaracely2 wrote:uiris adgilas ichas tu me magas vapatiebdi ai arvici raaRagLekh wrote:debili es uiri ras kidebda iarags xelsaracely2 wrote:exla uirs daapatimreben tan iarags mokida debilma uirma xeli da magisi kvali iqnebaRagLekh wrote:icha debili iyo da debilad mokvdebaaracely2 wrote:ai sufta debili uiri exla dzmas moklavda? aricnobdes maincRagLekh wrote:auu radebilia icha gaidzaxis uirma mokla vanshio man momikla qmario
ნეტა დამინიმ შეუსწროს ტაპასიას ფულს რომ იპარავს ისე
ტაპასია როგორ ატყუებს უირს ასე და ასე მმოხდაო ვანშის შეჩერებას ვცდილობდიო და იმან არმომისმინაო. ვითომ ტაპასიას არმიუყვანია თვითმკველობამდე
rathore gamochnda tapasiastan rcheba mere
ashkaraa rathores tapasia moewonaaracely2 wrote:rathore gamochnda tapasiastan rcheba mere
mec shevatyve rom moewona rogor uyurebda restoranshiRagVir wrote:ashkaraa rathores tapasia moewonaaracely2 wrote:rathore gamochnda tapasiastan rcheba mere
divia radebili qalia sufta debili lenchi da chlungia sul tavis shvils rom udgeba
მართალი ხარ დივია ნამდვილი დებილია ჯოგი კი კარგი კაციაRagVir wrote:divia radebili qalia sufta debili lenchi da chlungia sul tavis shvils rom udgeba
ana- moderator
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
მ რ ა ვ ა ლ ფ ე რ ო ვ ნ ე ბ ა :: საქართველოში გასული სერიალები :: გასული ინდური სერიალები :: ორი ბედი
Page 4 of 19