Balika Vadhu /პატარძალი
+13
nino
Sreejita-Ajay
Pankhuri aisha
Pakhi
aracely2
Admin
SaLekh
La patrona
ana
RagVir
Anmol
a m a n d a
Angad
17 posters
მ რ ა ვ ა ლ ფ ე რ ო ვ ნ ე ბ ა :: საქართველოში გასული სერიალები :: გასული ინდური სერიალები :: პატარძალი
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Balika Vadhu /პატარძალი
კარგია მალე გადის სერიებიSaLekh wrote:17.10.2015
დღეს 41 სერია გათავდა
La patrona- Posts : 1254
qali kiara satanaa bebia. jagdishas miadga debili qali anandize eubneba shenc cols yoveltvis daafaseben shen yoveltvis anandis ukan idgebio radgan anandi ganatlebuli iqnebao
SaLekh- Posts : 710
ჯაგდიშა მაგის მერე სულ ცუდად ექცევა ანანდის, ვიცოდი ბებია ასე უცბად არდათანხმდებოდა ანანდის სწავლას რამე რომ ჩაეფიქრებინა ისეSaLekh wrote:qali kiara satanaa bebia. jagdishas miadga debili qali anandize eubneba shenc cols yoveltvis daafaseben shen yoveltvis anandis ukan idgebio radgan anandi ganatlebuli iqnebao
is bebia rom ariyos cocxali yvela kargad iqneboda qalbatoni kaliani qmnis problebemsLa patrona wrote:ჯაგდიშა მაგის მერე სულ ცუდად ექცევა ანანდის, ვიცოდი ბებია ასე უცბად არდათანხმდებოდა ანანდის სწავლას რამე რომ ჩაეფიქრებინა ისეSaLekh wrote:qali kiara satanaa bebia. jagdishas miadga debili qali anandize eubneba shenc cols yoveltvis daafaseben shen yoveltvis anandis ukan idgebio radgan anandi ganatlebuli iqnebao
ვესანტს თავი კაცად მოაქვს და დედამისის დაკრულზე ცეკვავსSaLekh wrote:is bebia rom ariyos cocxali yvela kargad iqneboda qalbatoni kaliani qmnis problebemsLa patrona wrote:ჯაგდიშა მაგის მერე სულ ცუდად ექცევა ანანდის, ვიცოდი ბებია ასე უცბად არდათანხმდებოდა ანანდის სწავლას რამე რომ ჩაეფიქრებინა ისეSaLekh wrote:qali kiara satanaa bebia. jagdishas miadga debili qali anandize eubneba shenc cols yoveltvis daafaseben shen yoveltvis anandis ukan idgebio radgan anandi ganatlebuli iqnebao
dedamisma rom uTxras sari Caicvi da ise iareo imasac izamsLa patrona wrote:ვესანტს თავი კაცად მოაქვს და დედამისის დაკრულზე ცეკვავსSaLekh wrote:is bebia rom ariyos cocxali yvela kargad iqneboda qalbatoni kaliani qmnis problebemsLa patrona wrote:ჯაგდიშა მაგის მერე სულ ცუდად ექცევა ანანდის, ვიცოდი ბებია ასე უცბად არდათანხმდებოდა ანანდის სწავლას რამე რომ ჩაეფიქრებინა ისეSaLekh wrote:qali kiara satanaa bebia. jagdishas miadga debili qali anandize eubneba shenc cols yoveltvis daafaseben shen yoveltvis anandis ukan idgebio radgan anandi ganatlebuli iqnebao
SaLekh wrote:dedamisma rom uTxras sari Caicvi da ise iareo imasac izamsLa patrona wrote:ვესანტს თავი კაცად მოაქვს და დედამისის დაკრულზე ცეკვავსSaLekh wrote:is bebia rom ariyos cocxali yvela kargad iqneboda qalbatoni kaliani qmnis problebemsLa patrona wrote:ჯაგდიშა მაგის მერე სულ ცუდად ექცევა ანანდის, ვიცოდი ბებია ასე უცბად არდათანხმდებოდა ანანდის სწავლას რამე რომ ჩაეფიქრებინა ისეSaLekh wrote:qali kiara satanaa bebia. jagdishas miadga debili qali anandize eubneba shenc cols yoveltvis daafaseben shen yoveltvis anandis ukan idgebio radgan anandi ganatlebuli iqnebao
თოჯინებს რომ გადაუხადეს ქორწილი მომეწონა
sawyali anandi daitanja rogor awamebs es dampali bebia male gavides es 5 dge da gauva menstruacia moisvenebs mere is beberi qali.
sawyali anandi mteli dge iatakze zis kidev kai sugnas otaxshi dzinavs da sugna tavis loginshi awvens
sawyali anandi mteli dge iatakze zis kidev kai sugnas otaxshi dzinavs da sugna tavis loginshi awvens
რადაუნდობელი ქალია ღმერთო ჩემო ეს ბებია იამუნა რომ გარდაიცვალა იმიტომ რომ ექიმს არდაუჯერა ეხლაც ისევ იგივე შეცდომას იმეორებს
გენასაც საშიშროებას ემუქრება ეს გოგოც რომ მოკვდეს მერეც ვერისწავლის კალიანი ჭკუას
გენასაც საშიშროებას ემუქრება ეს გოგოც რომ მოკვდეს მერეც ვერისწავლის კალიანი ჭკუას
ana- moderator
საკუთარი თავი ღმერთი გონია ქალბატონ კალიანს გენაც თუ მოკვდა უკვე მეორე სიკვდილს დაიდობს თავზეana-qurtubadze wrote:რადაუნდობელი ქალია ღმერთო ჩემო ეს ბებია იამუნა რომ გარდაიცვალა იმიტომ რომ ექიმს არდაუჯერა ეხლაც ისევ იგივე შეცდომას იმეორებს
სუგნა როგორ მეცოდება პრატაპი რომ მოკვდა თან პირდაპირ გაუნაზე
Angad- Posts : 3103
raswarmovidgendi megona ertad rchebodnenRagLekh wrote:სუგნა როგორ მეცოდება პრატაპი რომ მოკვდა თან პირდაპირ გაუნაზე
Anmol- Posts : 2314
ამამბავში კარგი მარტო ისაა რომ იმ ბებრ ქალს ქვრივი შვილიშვილი ეყოლება აბა ვნახოთ გენას ორსულობის დროს წვეულებები რომ გაიმართება სუგნას გამოიყვანებენ თუ არა ის ხომ ქვრივიაAnGini wrote:raswarmovidgendi megona ertad rchebodnenRagLekh wrote:სუგნა როგორ მეცოდება პრატაპი რომ მოკვდა თან პირდაპირ გაუნაზე
gmertma dasaja kaliani is sawyal ananid megobar qvriv bavshvs pulis landzgavda sul qvrivi roa da exla tviton yavs qvrivi shvilishvili,RagLekh wrote:ამამბავში კარგი მარტო ისაა რომ იმ ბებრ ქალს ქვრივი შვილიშვილი ეყოლება აბა ვნახოთ გენას ორსულობის დროს წვეულებები რომ გაიმართება სუგნას გამოიყვანებენ თუ არა ის ხომ ქვრივიაAnGini wrote:raswarmovidgendi megona ertad rchebodnenRagLekh wrote:სუგნა როგორ მეცოდება პრატაპი რომ მოკვდა თან პირდაპირ გაუნაზე
სუგნა მეცოდება თორენ ის ქალი კია ღირსი
neta dcesac arsebobs es adatwesebi?es ra sahinelebaa
ara go es isetive suleluri tradiciaa rogoric chven vaqvs qartvelebs xalxis mogonili magalitan mkvdras rame rom unda chaayolo ra sisulelea an skami gatexoLa patrona wrote:neta dcesac arsebobs es adatwesebi?es ra sahinelebaa
sakutari shvilishvili arecodebaAnGini wrote:ara go es isetive suleluri tradiciaa rogoric chven vaqvs qartvelebs xalxis mogonili magalitan mkvdras rame rom unda chaayolo ra sisulelea an skami gatexoLa patrona wrote:neta dcesac arsebobs es adatwesebi?es ra sahinelebaa
,,tirani da gaunatlebeli ,,dedamtili
ras erchodnen pratams sawyali biwi rom mokles
sawyali pratapi martla moulodneli iyo chemtvis misi sikvdiliAnGini wrote:ras erchodnen pratams sawyali biwi rom mokles
sugna mecodebaLa patrona wrote:sawyali pratapi martla moulodneli iyo chemtvis misi sikvdiliAnGini wrote:ras erchodnen pratams sawyali biwi rom mokles
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
მ რ ა ვ ა ლ ფ ე რ ო ვ ნ ე ბ ა :: საქართველოში გასული სერიალები :: გასული ინდური სერიალები :: პატარძალი
Page 4 of 12